Момичето роди сина си Матиас преди два месеца  Според нея след

...
Момичето роди сина си Матиас преди два месеца  Според нея след
Коментари Харесай

Сузанита си намери нов татко след раздора с Орхан Мурад

Момичето роди сина си Матиас преди два месеца
 
 Според нея след раждането получила двойна брадичка и натрупала мазнини, което й се отразило много зле. " Освен това имах потребност и от промяна на зле подложен хиалурон в устата си ", добави певицата, а почитателите й незабавно я разкритикуваха. Това обаче не й попречи да отпразнува своя 20-ти рожден ден. Вместо в дискотека с доста алкохол, тя беше с другари вкъщи - без алкохол, само че с торта. А половинката ѝ Марк беше изключително сантиментален точно на празника.
 
„ Всичко, което напиша няма да е задоволително, с цел да изразя какво изпитвам към теб “, написа спортистът, а младата майка му отвърна с: „ Честит рожден ден, тати “ и по този начин даде да се разбере, че е заменила същинския си татко Орхан Мурад с мъжа си.
 
Певецът призна предходната година, че двамата не поддържат връзка, а той не може да присти, че Сузанита вместо да приключи образованието си, е родила. Оказа се обаче, че тя има други терзания, а не неналичието на тапия, тъй като към Марк се навъртат много дами.
" Имам мъж с основно М! Нашата обич е специфична, а връзката ни пъклен мощна. Която и жена да е, каквото и да прави, най-вече да ѝ се подиграваме и двамата ", уверена е Сузанита, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР